Tue seuraa
pelaamalla Veikkauksen pelejä  
 VALO banner 150x200pix 31009 gif         

Seuramme on lähtenyt mukaan Valon ja Veikkauksen verkkokumppanuuteen. Se on yhteistyömuoto, jossa Veikkauksen pelejä voi pelata oman urheiluseuran kotisivujen kautta. Samalla tuet arvokasta seuratyötä; jokainen pelattu pelisi lisää seuramme palkkiota yhteistyöstä.

 

Pikaohjeet verkkokumppanuuspelaamiseen:

  1. Klikkaa verkkokumppanuusbanneria seuran nettisivulla.
  2. Klikkaaminen vie sinut Veikkauksen sivuille, ja osoitetiedoissa on mukana seurasi numerotunnus.
  3. Tallenna tämä osoitelinkki nettiselaimen kirjanmerkkeihisi, tai puhelimella pelatessa aloitusnäyttöösi. Helpot ohjeet puhelimella tai tabletilla pelaamiseen löydät alta.
  4. Kirjaudu sisään Veikkauksen tunnuksillasi ja pelaa pelisi. Jos et ole vielä Veikkauksen kanta-asiakas, rekisteröidy asiakkaaksi.
  5. Pelaa pelisi jatkossa joko tallentamasi kirjanmerkin, puhelimen pikanäppäimen tai seuran kotisivujesi bannerin kautta, niin seurasi saa kaikista pelaamistasi peleistä palkkion!

 

Näin helposti klikkaat tukea seuralle puhelimella tai tabletilla:

  1. Mene seurasi sivuille ja klikkaa sieltä löytyvää Veikkauksen verkkokumppanuus –banneria
  2. Pääset linkistä Veikkauksen sivuille. Selaimen osoitekentässä näkyy seurasi partnerID.
  3. Tallenna nyt pikanäppäin puhelimesi/tablettisi aloitusnäyttöön, josta pääset jatkossa helposti suoraan Veikkauksen sivuille. Katso tästä miten se tehdään eri laitteilla: iPad/iPhone, Android, Nokia/Windows Phone
  4. Pääset pelaamaan Veikkauksen pelejä klikkaamalla aloitusnäyttöön muodostunutta kuvaketta. Kirjaudu sisään tunnuksillasi tai rekisteröidy, jos sellaisia ei vielä ole. Näin pelaamalla tuet aina samalla seuraasi.

 

 

Yhteystiedot

 

Kauhajoen Karhu ry,

Topeeka 40,

61800 Kauhajoki

040 704 8953

toimisto@kauhajoenkarhu.fi

 

 

 

© Kauhajoen Karhu ry