kauhajokifutis logo3

MessuCup 2019 mainosjulkaisun yhteydestä löytyvän arvonnan säännöt:

7.11.2018 julkaistu mainos- ja arvontamateriaali löytyy Facebookista Kauhajoki Futis -sivustolta.

1. Järjestäjä

Kauhajoen Karhu ry, jalkapallojaosto

Futistoimisto, Topeeka 21, 61800 Kauhajoki

Järjestäjä järjestää neljä eri arvontaa yhteistyössä kaupallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, joiden nimet ilmoitetaan kilpailun yhteydessä, jäljempänä yhteistyökumppanit.

Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

2. Osallistumisaika

PowerPark lippupaketin arvonnan osallistumisaika:

alkaa 7.11.2018 ja päättyy 1.6.2019 klo 12.00.

  • Neste Oilin polttoainelahjakortin arvontaan osallistumisaika alkaa 7.11.2018 ja päättyy kun MessuCup 2019 julkaisun tavoitteeksi asetettu 1000 tykkäystä on saavutettu.

  • Kesportin lahjakortin arvonta-aika alkaa heti siitä, kun Neste Oilin lahjakortti on arvottu/1000 tykkääjää on saavutettu ja päättyy, kun MessuCup 2019 julkaisun tavoite 3000 tykkäystä on saavutettu.

  • IKH:n lahjakortin arvonnan osallistumisaika alkaa heti siitä, kun Kesportin lahjakortti on arvottu/3000 tykkääjää on saavutettu ja päättyy, kun MessuCup 2019 julkaisun tavoitetykkäysten 5000 raja on rikottu.

3. Yhteistyökumppanit

Power Park lippupaketin lahjoittaja Kauhajoen Karhu ry:n jalkapallojaosto.

Neste Oil lahjakortin lahjoittaja Kuljetus Mäkitalo Honkajoki.

Kesportin lahjakortin lahjoittaja Kesport Kauhajoki.

IKH:n lahjakortin lahjoittaja IKH Kauhajoki.

4. Osallistumisoikeus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset yksityishenkilöt, poislukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleet henkilöt ja heidän perheensä, kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yhteistyökumppaniyritysten henkilökunta sekä heidän perheenjäsenensä.

5. Osallistuminen

Voit osallistua arvontoihin tykkäämällä Kauhajoki Futiksen Facebook-sivulla olevasta "MessuCup pelataan 31.8.-1.9.2019 Kauhajoella" julkaisusta ja kommentoimalla sen alle. Osallistuminen ei edellytä mitään ostoja ja voiton saaminen perustuu sattumaan, eikä kuluttaja voi osallistuessaan tietää saako hän voiton.

6. Voittajien valinta ja palkinnot

Kauhajoen Karhu ry arpoo kaikkien osallistuneiden (tykkääjien ja kommentoineiden) kesken yhden (1kpl) neljän hengen lippupaketin huvipuisto PowerParkkiin, Pohjanmaan lakeuksille Alahärmään. Lippupaketti sisältää 4 kappaletta päivärannekkeita, (yli tai alle 130cm:lle ranneke sovittavissa voittajan kanssa).

Ostettuja lippuja/rannekkeita ei vaihdeta rahaksi eikä lunasteta takaisin.

Palkintoina (tykkäystavoitteiden toteuduttua) on mukana myös yksi (1kpl) Neste Oilin polttoainelahjakortti arvoltaan 50 euroa (1000 tykkäystä täynnä), yksi (1kpl) Kesportin lahjakortti arvoltaan 75 euroa (3000 tykkäystä täynnä) ja yksi (1kpl) IKH:n lahjakortti arvoltaan 100 euroa (5000 tykkäystä täynnä).

Voittajien löydyttyä, otamme henkilöihin yhteyttä yksityisviestillä Facebookissa. Lisäksi järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet MessuCup julkaisun alla, sekä mahdollisesti Kauhajoki Futiksen omilla internet- ja Facebook-sivuilla.

Jos voittajiin ei saada yhteyttä eikä heiltä vastausta viestiimme viikon kuluessa arvonnasta ja yhteydenotostamme, arvomme uuden voittajan. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista.

Järjestäjällä on oikeus evätä henkilön osallistuminen arvontaan epäsoveliaan käytöksen perusteella.

Palkinnot postitetaan sovitusti voittajille heiltä saatuihin osoitteisiin tai vaihtoehtoisesti palkinnot voi noutaa Karhun Futistoimistolta ylläolevasta osoitteesta.

7. Henkilötiedot

Voittajien henkilötiedot kysytään erikseen ja henkilötietoja käsitellään sähköisen kuluttajamarkkinoinnin tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti.

Arvontaan liittyvä nimiluettelo tuhotaan arvonnan jälkeen, eikä kilpailun yhteydessä kerätä keneltäkään mitään tallennettavia henkilötietoja.

Henkilön tietoja ja arvontaan tykkäämällä ja kommentoimalla osallistuneen facebook-profiilia ei myöskään käytetä suoramarkkinointiin.

8. Muuta huomioitavaa

Kauhajoen Karhu ry ei ole vastuussa käyttäjien julkaisemista vastauksista, kommenteista tai muutoin niiden sisällöstä arvonnan alla tai MessuCuppiin kohdistuen. Kauhajoen Karhu ry ei hyödynnä arvontaan osallistuvien henkilöiden mahdollisesti itsestään luovuttamia tietoja muuhun kuin voittajien kontaktointiin.

Jokainen osallistuja vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta.

Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi mitään MessuCupiin liittyvää arvontaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin. Facebook ei liity käynnissä oleviin arvontoihin nyt eikä arvontojen päätyttyä.

Kauhajoen Karhu ry ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta näihin arvontoihin, palkintojen lunastamisesta tai niiden käyttämisestä. Järjestäjä ei myöskään vastaa palkinnon lunastamisen esteistä.

Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kauhajoen Karhun jalkapallojaosto. Kauhajoen Karhu ry pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ja ilmoittaa niistä omalla Kauhajoki Futis Facebook-sivullaan.

 

jalkapalloa tukemassa:

 

           IKH